Om os
KURV : 0,00

Købsbetingelser

GreenCreative ApS er blevet opkøbt af 3D Printhuset A/S

 

Produktinformation

Alle produkter er 3D-printede, og hvert produkt er derfor unikt. Det betyder dog ikke at kvaliteten skifter, men at produkterne kan fremstå forskellige i deres tekstur.


På GreenCreative.dk oplyses væsentlige egenskaber for produkterne. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til GreenCreative via info@greencreative.dk.


GreenCreative hæfter ikke for kvalitet eller funktionsdygtighed på produkter fremstillet på bestilling fra egne filer eller filer fra 3. part (thingiverse.com eller youmagine.com).

 

Priser

Alle priser er vist inkl. moms. Leveringen er gratis i Danmark. Priserne på vores produkter kan ændres løbende – køber bliver faktureret den pris, der er gældende på bestillingstidspunktet.

 

Betaling

De betalingsoplysninger der indtastes ved køb af varer bliver sendt direkte til vores betalingsystemer. Vi bruger Paypal eller Paymill, alt efter hvilket betalingsystem du vælger. Det betyder at det kun er dig som kan læse de indtastede betalingsoplysninger. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Paypal giver en ekstra garanti, idet du kan trække dine penge tilbage indenfor 14 dage.


Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Ansvar for beskadigelse af produkter under fragt og levering ligger udelukkende hos GreenCreative. Fra det tidspunkt de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at disse går til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold, til køber.


Reklamation

På varer købt hos GreenCreative gælder den danske lovgivning med 2 års reklamationsret, med mindre andet står skrevet ved det enkelte produkt. Hvis køber ønsker at bruge sin reklamationsret bedes køber sende det retur til GreenCreative med den, for produktet, gældende faktura. Hvis det vurderes, at produktet ikke har lidt uforsvarlig last, vil et tilsvarende produkt vil bliver tilsendt køber  ved først mulige lejlighed, med mindre andet aftales.


Ansvarsfraskrivelse og garanti ved køb af GreenCreatives egne produkter

Ved bestilling af produkter designet og produceret af GreenCreative, fraskriver GreenCreative sig ethvert ansvar for beskadigelse grundet misbrug. Dette indbefatter brug ved over 70 grader, forkert brug og uforsvarlig belastning.


Ansvarsfraskrivelse og garanti ved køb og print af egne 3D-filer

Ved bestilling af produkter fra andre kilder end GreenCreative.dk (Egne filer eller filer fra 3. part), er det kundens eget ansvar at overholde gældende regler for kopiering samt patenter på disse produkter. Medmindre andet er aftalt skriftligt, vil produkterne blive printet direkte fra filerne, og der vil ikke blive redigeret eller repareret i tilsendte. GreenCreative fralægger sig ethvert ansvar for produkter, som ikke opfylder 3. parts beskrivelse for brug og egenskaber  ved levering.


Levering

GreenCreative leverer gennem Post Danmark, og kunden kan forvente 5 dages leveringstid, medmindre andet er opgivet på GreenCreative.dk i forbindelse med købet.


Fortrydelsesret

Ved køb af produkter gennem GreenCreative, gælder der 14 dages fortrydelsesret fra leveringsdatoen. Ønskes dette, skal varen sendes retur til GreenCreative senest 14 dage efter levering. Varen skal sendes til Ahornsgade 6b, 4., 2200 København N. Varen skal være i ubrugt og ubeskadiget stand, og ved modtagelse vil GreenCreative tilbagebetale det fulde købsbeløb for varen. Køber betaler selv for porto ved forsendelse.
Fortrydelsesretten kan også benyttes ved at nægte modtagelse af varen på den tilsendte adresse. I dette tilfælde skal det oplyses til info@greencreative at kunden ønsker at fortryde købet samt få tilbagebetalt det fulde beløb. Denne mail skal indeholder fakturanummer samt leveringsadresse og kundens fulde navn.


Pant

GreenCreatives produkter er som udgangspunkt behæftet med en pant på 10 kr. Dette skal sikre, at der ikke forbruges unødige resurser og materiale, samt at produkter der er i stykker eller har udtjent deres formål kan anvendes på ny. Køber kan til enhver tid, ved fremvisning af faktura og tilbagelevering af produktet få returneret panten fra GreenCreative. Dette uafhængigt af produktets stand.

 

Skade og fejl

GreenCreative hæfter for skader og fejl frem til varens levering på kundens adresse. Ved fejl af denne art, skal GreenCreative informeres via mail på info@greencreative.dk, og sagen vil blive behandlet hurtigst muligt.


Anvendelse af personlige oplysninger

Personlige oplysninger, som angives på greencreative.dk i forbindelse med køb vil ikke blive delt med 3. part. De bruges udelukkende i forbindelse med salget eller ved problemer opstået i denne forbindelse.


Nyhedsmails

Ved tilmelding til nyhedsmails fra GreenCreative, accepterer kunden, at modtage mails fra GreenCreative indeholdende nyheder eller tilbud fra GreenCreative. Mailadresser vil ikke blive delt med 3. part.


Drift

Hjemmesiden GreenCreative.dk drives af firmaet

GreenCreative ApS

CVR nr: 35632786

Ahornsgade 6b, 4.

2200 København N

Tlf: 2247 7055Forbehold for ændringer

GreenCreative forbeholder sig ret til at ændre og opdatere gældende regler og betingelser på denne side.

Der tages forbehold for fejl, fejltastninger og mangler på hjemmesiden.