Om os
KURV : 0,00

3D print for din virksomhed

Er 3D-print den løsning DIN virksomhed leder efter? Der kan især være fordele, hvis du arbejder med design eller produktudvikling, samt hvis du skal bruge specialdesignede emner. Mange virksomheder bruger i dag 3D-print, og du kan med fordel benytte dig af det, hvis du skal bruge:

 

 

3d print for virksomheder

 

Prototyper     –     Specialløsninger i mindre serier     –     Unikke enkeltprodukter

 

 

Vi printer i PLA plast, som kan holde til temperaturer op til ca. 60-70 grader. Det minder om ABS plast, som kendes fra mange anvendelser, bl.a. lego, og har en næsten tilsvarende styrke.

 

Prototyper

3D-print er optimalt til fremstilling af prototyper, da der ikke er nogen større opstartsomkostninger. Dette gør 3D-print til en billig og hurtig måde at få din idé ud fra tegning til fysisk produkt du kan teste. Vi kan i langt de fleste tilfælde levere små bestillinger inden for 5 arbejdsdage. Vores printere kan printe emner i op til 15 x 15 x 15  cm.


Har du ikke en 3D-model, hjælper vi gerne med design ud fra dine tegninger eller skitser. Det vil foregå mod afregning på timebasis til 800 kr. / time, medmindre andet er aftalt.

Skriv til print@greencreative.dk, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.


 

Specialløsninger

3D-print kan nemt anvendes som færdigt produkt i mange tilfælde. Det kan især være en fordel at printe specialdesignede bokse, holdere eller andre produkter, som skal bruges i små serier. Hvis du er i tvivl, om dit produkt kan 3D-printes, så kontakt os. Der kan ofte spares både på tid og omkostninger hvis du vælger at 3D-printe din løsning hos os.


Skriv til info@3dprinthuset.dk, så finder vi sammen en løsning. Vi hjælper også gerne med CAD modellering.

Tidligere opgaver

Schneider Electric
Elektroteknik

Schneider Electric laver elektronisk apparatur til både private og ehrverv. Til udvikling laves testopstillinger, der ofte kræver specialbyggede holdere til de endnu ikke helt færdigudviklede komponenter.

Vi hjalp Schneider Electric med 3D modellering og 3D-print af 30 bokse til en af deres testopstillinger. Boksen blev designet efter Schneider Electrics specifikationer og 3D print produktionsmetoden var et økonomisk billigere valg end fx. CNC fræsning.